Alle samlingerKommunikation & notifikationer
Hvordan afmelder man sig nyhedsbrevet?

Læs med nedenfor, for at finde ud af hvordan du let kan afmelde dig Female Invests nyhedsbrev, og håndtere dine emailpræferencer.

Opdateret over en uge siden

Håndtering af dine emailpræferencer

Selvom vi stræber efter at holde dig informeret og med de seneste nyheder, tilbud og udviklinger hos Female Invest, forstår vi behovet for at personliggøre dine emailpræferencer. Her kan du læse, hvordan du nemt og hurtigt kan afmelde dig vores mailingliste.

Sådan afmelder du nyhedsbrevet

1. Find vores email: Åbn den sidste e-mail, du modtog fra os. Gå til bunden af beskeden.

2. Find 'Afmeld'-knappen: Nederst i beskeden vil du se et ‘Afmeld emails’-knappen.

3. Bekræft dine valg: Ved at klikke på dette link vil du blive taget til en afmeldingsside. Her vælges ‘Afmeld alle’ for at stoppe med at modtage e-mails fra os.

Dine valg er vigtige for os

Vi respekterer din beslutning om at styre din egen indbakke. Ved at afmelde dig vores mailingliste vil du gå glip af opdateringer, men du kan altid ændre din beslutning og abonnere på ny i fremtiden, hvis du ønsker det.

Husk: Din medlemsstatus og adgang til vores platform vil ikke blive påvirket, når du afmelder dig vores nyhedsbreve.

Hos Female Invest sigter vi efter at tilbyde værdifuldt indhold gennem vores emails, men vi respekterer også dine præferencer og dit privatliv. Hvis du beslutter dig for at afmelde dig, håber vi stadig at kunne støtte dig på din finansielle rejse gennem vores platform og fællesskab.