Hvordan skriver jeg mig op til et webinar?

Lær hvordan du tilmelder dig Female Invests medlemswebinarer, og sikrer let adgang til både live og tidligere webinar.

Opdateret over en uge siden

Sådan skriver du dig op til Female Invests live webinarer

Som medlem af Female Invest har du det privilegie, at få adgang til en lang række lærerige medlemswebinarer. Her er en simpel guide til, hvordan du tilmelder dig vores informative livewebinarer.

Tilmelding til Webinars

1. Log ind på din konto: Det første skridt er at logge ind på din Female Invest-konto.

2. Navigér til webinarer: Klik på live webinarer under ‘Webinarer’ i menuen.

3. Tilmeld dig et webinar: Klik på det webinar, du er interesseret i, og tilmeld dig via knappen.

Denne video demonstrerer, hvordan du tilmelder dig et webinar på Female Invest-platformen.

Sådan får du adgang til webinaret

• Link via email: Du vil modtage et link til webinaret via den e-mail, der er tilknyttet din konto, omkring en time før det starter.

• Direkte adgang: Alternativt kan du navigere til live-udsendelsen direkte på webinar-siden på det planlagte tidspunkt.

Tip: Tilføj webinaret til din kalender via knappen på webinarsiden for at sikre, at du ikke går glip af noget.

Er du gået glip af et webinar?

• Optagede udsendelser: Fortvivl ikke, hvis du går glip af et live webinar. Alle vores webinarer bliver optaget, så du kan gense dem, når det passer dig.

Vi vil forstærke din læring

Vores medlemswebinarer er designet til at give dyb indsigt i et bredt udvalg af finansielle emner. Ved at tilmelde dig disse webinars tager du et aktivt skridt i at forbedre dine finansielle færdigheder med Female Invest.

Klik her for at udforske og tilmelde dig kommende webinarer på Female Invest-platformen.

Deltag med os i vores næste webinar og tag del i en spændende læringsoplevelse. Uanset om det er live eller optaget, er vores webinarer en værdifuld ressource på din rejse mod finansiel velvære.