Alle samlingerKommunikation & notifikationer
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan deltage i et webinar?

Lær, hvordan du kan gense webinarer efter eget behov på Female Invest-platformen.

Opdateret over en uge siden

Se tidligere webinarer hos Female Invest

Hvis du ikke kan deltage i et live webinar, du har tilmeldt dig, så fortvivl ikke. Du har rig mulighed for at fange vores webinarer på et senere tidspunkt.

Gense webinarer når det passer dig

• Adgang via deltagelseslink: Du kan gense webinaret ved at bruge deltagelseslinket sendt til din e-mail.

• Gense webinarer-side: Alternativt kan du tilgå webinaret på vores hjemmeside gennem vores side dedikeret til at tidligere webinarer.

Dette skærmbillede viser dig, hvordan du finder tidligere webinarer på Female Invests hjemmeside for nem adgang til tidligere webinarer.

Intet behov for at give os besked

• Ingen besked behøves: Hvis du ikke kan deltage i et live webinar, er det ikke nødvendigt at give os besked. Du kan altid tilgå webinaret senere, når det passer dig.

Hold dig informeret

Hos Female Invest forstår vi, at hverdagen kan være travl, og derfor tilbyder vi fleksible muligheder for at sikre, at du ikke går glip af værdifulde læringsmuligheder.

Klik her for at udforske vores udvalg af webinar gensyn og se dem, når det passer dig.