Alle samlingerMedlemsfordele
Gense webinarer på Female Invest-hjemmesiden

Lær, hvordan du kan tilgå tidligere webinarer fra Female Invest, som tilbyder en dybdegående gennemgang af en lang række økonomiske områder.

Opdateret over en uge siden

Gense et webinar på Female Invests hjemmeside

Gik du glip af et live webinar eller ønsker du at gense et? Vores ‘gense webinarer’-side giver dig mulighed for at se tidligere webinarer efter behov.

Sådan tilgår du gamle webinarer

1. Log Ind på din konto: Start med at logge ind på din Female Invest konto. Klik på fanen ‘webinarer’ i navigationsbaren. Vælg siden ‘gense’ fra drop-down menuen.

2. Udforsk tidligere webinarer: Dette bringer dig til en oversigt over alle vores tidligere webinarer. Her får du adgang til en række emner - lige fra introduktion til investering, penge & forhold, investering i ejendomme, og meget mere.

Dette skærmbillede viser, hvor du får adgang til gamle webinarer via navigationsbaren.

En verden af finansiel læring ved dine fingerspidser

Uanset om du ønsker at fordybe dig i et specifikt emne eller indhente det, du har gået glip af, tilbyder vores webinarer et omfattende udvalg af emner, der vil styrke dine finansielle kundskaber.

Klik her for at udforske vores omfattende bibliotek af tidligere webinarer.

Dyk ned i vores store webinararkiv og fortsæt din rejse inden for finansiel læring med Female Invest - når som helst og hvor som helst.