Female Invest-webshop
Jeg har modtaget en ordre fra Female Invest, men indholdet af pakken er beskadiget
Jeg har modtaget en ordre fra Female Invest, men indholdet af pakken er beskadiget

Lær hvordan du håndterer beskadigede leveringer fra Female Invest, og hvordan vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Opdateret over en uge siden

Modtagning af beskadigede leveringer fra Female Invest

At modtage beskadigede varer er bestemt ikke en oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Hvis din pakke fra Female Invest er ankommet med beskadigede genstande, er vi her for at sikre en hurtig løsning.

Rapportering af beskadigede genstande

• Kontakt Team Happiness: Kontakt venligst Team Happiness, så snart du opdager skaden. Klik på den pink cirkel i bunden af skærmen, for at komme i kontakt med dem.

• Vedhæft bevis: inkludér venligst billeder af de beskadigede genstande i din henvendelse, for at hjælpe os med at forstå omfanget af skaden og fremskynde erstatningsprocessen.

Vi vil sikre din tilfredshed

Hos Female Invest lægger vi stor vægt på at levere kvalitetsvarer og -tjenester. Hvis noget går galt, er vi fast besluttede på at rette op på det.

Vi undskylder for eventuelle ulemper forårsaget af dette problem og er dedikerede til at løse det hurtigt. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi stræber efter at sikre, at alle dine interaktioner med Female Invest er positive og hjælpsomme.