Problemer med at nulstille adgangskode

Lær trinnene til at ændre dit password på Female Invest og hvordan man søger assistance fra Team Happiness, hvis du støder på problemer.

Opdateret over en uge siden

En guide til at ændre dit password på Female Invest

Det kan være frustrerende at støde på problemer, når du prøver at ændre dit password, men fortvivl ikke - vi er her for at guide dig igennem processen trin for trin. Hvis du oplever vanskeligheder, her er hvad du kan gøre:

Trin til at ændre dit password

1. Besøg vores hjemmeside: Start med at gå til femaleinvest.com.

2. Login-side: Klik på ‘Log ind’-knappen.

3. Nulstil password: Vælg ‘Glemt dit password?’.

4. Indtast din e-Mail: Indtast den e-mailadresse, der er forbundet med dit medlemskab.

5. Verifikationskode: Klik på ‘Send verifikationskode’ og tjek din e-mail for koden.

6. Indtast verifikationskode: Indtast koden, du modtog i din e-mail.

7. Opret Nyt Password: Indstil dit nye password.

8. Nulstilling ad password fuldført: Dit nye password er nu oprettet.

9. Log Ind igen: Brug din e-mail og dit nye password for at logge ind.

Bemærk: For den bedste oplevelse anbefaler vi, at du bruger den seneste version af Google Chrome-browseren på en computer.

Hvis du stadig støder på problemer

• Kontakt Team Happiness: Hvis problemet vedvarer, så tøv ikke med at kontakte Team Happiness for yderligere assistance.

Problemfri adgang til din Female Invest-konto

Hos Female Invest forstår vi, hvor vigtig problemfri adgang til din konto er. Hvis du støder på forhindringer mens du skifter dit password, er vores team klar til at assistere dig med at løse dem på bedste vis.

Klik på den pink cirkel i nederste højre hjørne af siden for at få hjælp fra Team Happiness, hvis du stadig ikke kan få adgang til din konto efter at have ændret dit password.

Din oplevelse med Female Invest betyder meget for os, og vi stræber efter at sikre, at du sikkert og nemt kan håndtere dine kontoindstillinger, inklusiv passwordændringer. Vi hjælper dig tilbage på sporet, hvis du oplever problemer.