Hvordan nulstiller man kodeord?

Følg disse simple trin for at nulstille dit kodeord til din Female Invest konto.

Opdateret over en uge siden

Få adgang til din konto igen

At glemme sin adgangskode er et almindeligt problem, og hos Female Invest har vi gjort det enkelt for dig at nulstille den. Følg disse trin for at få adgang til din konto med en ny adgangskode.

Trin til at nulstille din adgangskode

1. Besøg hjemmesiden: Log ind via vores hjemmeside. Klik på linket ‘Har du glemt din adgangskode?’.

2. Indtast din emailadresse: Du bliver nu omdirigeret til en side, hvor du kan nulstille din adgangskode. Indtast her den emailadresse, der er tilknyttet din konto.

3. Find din verifikationskode: Klik på ‘send verifikationskode’. Tjek din email for en besked fra Female Invest, der indeholder koden. Bemærk: Hvis du ikke ser vores email, så tjek dine spam- eller uønskede beskeder-mapper.

4. Indtast din verifikationskode: Vend tilbage til hjemmesiden og indtast den verifikationskode, du har modtaget på mail.

5. Indstil ny adgangskode: Efter at have verificeret koden, vil du blive bedt om at indtaste en ny adgangskode. Bekræft den ved at skrive den igen.

6. Log ind på din konto: Efter oprettelsen af din nye adgangskode, vil du kunne logge ind på din konto.

Problemfri nulstilling

At nulstille din adgangskode er et vigtigt skridt i at opretholde sikkerheden og tilgængeligheden af din konto. Vores proces er designet til at være hurtig og sikker.

Tip: Vælg en stærk adgangskode for at forbedre din kontos sikkerhed.

Hos Female Invest forstår vi hvor vigtig, let adgang til økonomiske læremidler, er. Hvis du støder på problemer, mens du nulstiller din adgangskode, eller har andre spørgsmål, så står Team Happiness altid til rådighed.