Hvordan ændrer jeg min emailadresse?

Læs, hvordan du nemt og hurtigt skifter emailadressen til din Female Invest-konto med vores simple guide.

Opdateret over en uge siden

Har du brug for at ændre den emailadresse, der er tilknyttet din Female Invest konto? Det er en hurtig og enkel proces. Her kan du se, hvordan du kan opdatere din emailadresse med blot nogle få trin.

Sådan opdaterer du din e-mailadresse

1. Log ind på vores hjemmeside: Start med at logge ind på din konto på Female Invests hjemmeside. Klik på dit profilikon placeret i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Vælg din konto i menuen for at gå til dine personlige oplysningsindstillinger.

2. Skift din emailadresse: Scroll ned, indtil du ser din nuværende emailadresse. Klik på ‘Skift’-knappen ved siden af din emailadresse.

3. Indtast ny emailadresse: indtast den nye emailadresse, som du ønsker at bruge.

4. Gem ændringerne: Tryk på 'Gem' for at bekræfte din nye emailadresse.

5. Log ind igen: Efter du har ændret din emailadresse, bliver du logget ud af din bruger. Du kan herefter logge ind igen med den nye emailadresse.

Hold din konto opdateret

Regelmæssig opdatering af dine kontaktoplysninger sikrer, at du forbliver forbundet med os og modtager alle væsentlige opdateringer fra Female Invest.

Tip: Sørg for, at din nye emailadresse er én, som du ofte bruger og har let adgang til, da det vil være vores primære måde at kommunikere med dig.

Ændring af din emailadresse er med til at sikre, at du har den bedste oplevelse med Female Invest. Hvis du har problemer under denne proces, er Team Happiness altid klar til at hjælpe dig.