Female Invest-webshop
Er der et henvisningsprogram hos Female Invest?

Del Female Invest med en ven med dit unikke link med 50% rabat på medlemskaber og tjen belønninger for hver vellykket henvisning!

Opdateret over en uge siden

Tag del i Female Invests henvisningsprogram

Gode nyheder! Female Invest har et henvisningsprogram, der belønner både dig og dine venner. Læs her, hvordan du kan deltage og begynde at dele fordelene.

Sådan henviser du en ven

1. Log ind på din konto: Begynd med at logge ind på din Female Invest-konto. Hold musen over kontosymbolet i øverste hjørne og vælg 'Del med en ven' fra rullemenuen.

2. Del dit unikke link: På henvisningssiden finder du dit unikke tilmeldingslink. Del dette link med dine venner, og så modtager de 50% på deres første års medlemskab!

Dette skærmbillede vil guide dig til 'Del med en ven'-sektionen og illustrerer, hvordan du finder og deler dit personlige tilmeldingslink.

Belønninger for henvisning

• Fordele for venner: Dine venner får en fantastisk 50% rabat på deres første års medlemskab, når de tilmelder sig med dit link.

• Belønninger for dig: Hver gang nogen bruger dit henvisningslink til at tilmelde sig, modtager du en speciel gave som tak fra os.

Del budskabet og nyd belønningerne

At dele værdien af Female Invest med venner hjælper dem ikke kun i deres finansielle læringsrejse, men bringer også dig belønninger. Det er vores måde at takke dig, for at udvide vores fællesskab.

Klik her for at få adgang til dit henvisningslink og begynd at invitere venner til at deltage i Female Invest.

Invitér venner til at deltage i Female Invest-fællesskabet og nyd gensidige fordele. Det er en win-win: de får rabat på uvurderlige finansielle ressourcer, og du modtager gaver for hver vellykket henvisning!