Alle samlingerAdministrering af medlemskab
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Lær, hvordan du opsiger dit Female Invest medlemskab, uanset om du har oprettet medlemskabet direkte gennem vores hjemmeside eller appen.

Opdateret over en uge siden

Trin-for-trin guide til at opsige dit Female Invest medlemskab

Vi forstår, at omstændigheder kan ændre sig, og man derfor kan have brug for at opsige sit Female Invest medlemskab. Lær mere om, hvordan du opsiger dit medlemskab herunder.

Opsigelse af et medlemskab købt gennem hjemmesiden

Hvis du har abonneret på Female Invest gennem vores hjemmeside, skal du blot følge nedenstående trin for at opsige dit medlemskab. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at opsige sit medlemskab i appen.

1. Gå til 'Min Konto': Gå til din konto på Female Invests hjemmesiden ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne.

2. Gå til 'Medlemsinformation': Find dine medlemsinformationer ved at scrolle ned på siden under din konto.

3. Opsig dit medlemskab: Følg anvisningerne for at opsige dit medlemskab.

Opsigelse af et medlemskab købt gennem appen

Hvis du har oprettet medlemskabet via Female Invests appen, er opsigelsesprocessen en smule anderledes og håndteres gennem enten Apple Store eller Google Play.

• Apple Store medlemskaber: Hvis du ønsker at opsige et medlemskab købt gennem Apple Store, skal du blot følge Apples vejledning her.

• Google Play medlemskaber: Hvis du ønsker at opsige et medlemskab købt gennem Google Play Store, skal du blot følge Googles vejledning her.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte Team Happiness.