Partnerships og karriere
Er der nogen jobåbninger hos Female Invest?

Udforsk karrieremuligheder hos Female Invest og lær hvordan du finder vores jobåbninger på LinkedIn eller indsender en uopfordret ansøgning.

Opdateret over en uge siden

Vær med i vores mission om at opnå økonomisk ligestilling

Er du passioneret om at gøre en forskel i verden? Her kan du finde karrieremuligheder hos Female Invest.

Find vores jobåbninger

• LinkedIn: Alle vores nuværende jobåbninger bliver slået op på vores LinkedIn-side. Det er det bedste sted at finde jobopslag og information om nye roller.

• Hold dig opdateret: Følg os på LinkedIn for at få notifikationer om nye jobmuligheder, som de opstår.

Indsend en uopfordret ansøgning

• Åben for talenter: Selvom du ikke ser en rolle, der passer til din profil, er vi altid åbne for uopfordrede ansøgninger. Vi er altid på udkig efter talentfulde mennesker, der deler vores vision.

• Email din ansøgning: Send dit CV og et par linjer, der forklarer, hvorfor du gerne vil være en del af vores team til [email protected].

Tip: I din ansøgning, fremhæv hvordan dine færdigheder og erfaringer stemmer overens med vores mission om at bekæmpe økonomisk ulighed.

Vær en del af vores rejse

Hos Female Invest værdsætter vi mangfoldighed, inklusion og de unikke perspektiver, som hvert teammedlem bringer. Dit bidrag kan spille en betydelig rolle i vores rejse for skabe finansiel lighed mellem kønnene.

Klik på denne knap for at udforske nuværende jobmuligheder hos Female Invest på vores LinkedIn-side.

Din interesse i at blive en del af Female Invest betyder meget for os. Vi tror på at skabe et miljø, hvor hvert teammedlem kan trives og bidrage til vores mission. Hold øje med vores LinkedIn-side for de seneste åbninger, og tøv ikke med at række ud med din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!