Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerMedlemsfordele
Hvor kan jeg finde podcasten?

Få nem adgang til Female Invests podcast gennem både vores app og alle de store podcastplatforme.

Opdateret over en uge siden

Adgang til Female Invests podcast

Det er let at blive informeret og inspireret med Female Invests podcasts. Uanset om du foretrækker at lytte gennem vores app eller på andre platforme, har vi sørget for, at vores podcast er nemt at tilgå.

Sådan finder du podcasten i Female Invest-appen

• På forsiden: Når du åbner Female Invest appen, kan du finde vores podcasts direkte på hjemmesiden.

• Via nyhedssiden: Alternativt kan du navigere til nyhedssektionen i appen og rulle ned, indtil du når til podcasts.

Dette skærmbillede viser, hvor du kan finde podcasts på nyhedssiden i Female Invest appen.

Tilgængelig på de store platforme

Du kan lytte med til vores podcasts på alle de store platforme. Det betyder, at du kan lytte til den på podcastplatforme som Spotify, Apple Podcasts og flere - lige når det passer dig.

Vær forbundet på farten

Female Invests podcast tilbyder læring og viden om økonomi og investering i et engagerende og nemt format, uanset om du er hjemme eller på farten.

Klik her for at begynde at lytte til Female Invests podcast på din foretrukne platform.

Nyd fleksibiliteten ved at få adgang til vores podcast gennem Female Invest appen eller din foretrukne podcast-platform, og udforsk en række finansielle emner med vores eksperter.