Kan jeg finde det samme indhold på jeres app som på jeres hjemmeside?
Kan jeg finde det samme indhold på jeres app som på jeres hjemmeside?

Lær hvilket indhold der er tilgængeligt på Female Invests platforme, og hvordan du får mest ud af det.

Opdateret over en uge siden

Forskelle og ligheder mellem Female Invests indhold på tværs af platforme

For at maksimere din oplevelse med Female Invest, så er det afgørende at forstå forskellen på vores indhold på henholdvis mobilappen og hjemmesiden. Her er et hurtigt overblik over, hvordan de to kan sammenlignes.

Hvilket indhold får du adgang til?

• Ens indhold på tværs af platforme: Mobilappen tilbyder det samme udvalg af indhold som hjemmesiden, hvilket sikrer, at du har adgang til alle vores uddannelsesmaterialer, webinarer og kurser, uanset hvilken platform du vælger.

• Eksklusiv adgang til Community: En nøgleforskel er Community-siden. Medlemsfællesskabet er udelukkende tilgængeligt via mobilappen på Android- eller Apple-enheder.

Problemfri oplevelse på tværs af platforme

Hos Female Invest stræber vi efter at tilbyde en problemfri og harmonisk oplevelse på både vores hjemmeside og mobilapp.

Bemærk: For at engagere dig fuldt med Female Invest-fællesskabet, og nyde det komplette udvalg af funktioner anbefaler vi, at downloade og bruge vores mobilapp.

Klik her for at downloade Female Invest-appen og få eksklusiv adgang til vores medlemsfællesskab.

Uanset om du foretrækker at browse på din computer eller bruge din telefon, sikrer Female Invest, at du har adgang til et væld af finansielle læremidler. Og for en mere interaktiv oplevelse, så deltag i vores fantastiske fællesskab på mobilappen!