Alle samlingerKommunikation & notifikationer
Hvordan slår jeg notifikationer til?

Lær, hvordan du aktiverer notifikationer i Female Invest-appen for at holde dig informeret om fællesskabsopdateringer og nye udviklinger

Opdateret over en uge siden

Hold dig opdateret med notifikationer fra Female Invest

For at sikre, at du altid er opdateret med de seneste udviklinger i vores fællesskab, er det vigtigt at aktivere notifikationer i Female Invest-appen. Her er en trin-for-trin guide til at hjælpe dig med at opsætte notifikationer effektivt.

Sådan aktiverer du notifikationer i appen

1. Åbn appen: Start med at åbne Female Invest-appen på din enhed, og klik på dit profilikon placeret i øverste hjørne af appen.

2. Navigér til notifikationer: Scroll ned for at finde og klikke på Notifikationer.

3. Aktivér notifikationer: Sørg for at aktivere alle relevante notifikationer for blive opdateret om de seneste nyheder.

Yderligere bemærkning: Telefonindstillinger for notifikationer

• Systemindstillinger: Som set i videoen, kan du modtage en prompt, der informerer dig om, at du skal tillade notifikationer i din telefons egne indstillinger. Klik på beskeden for at blive ført til dine systemindstillinger, og slå derefter notifikationer til for Female Invest-appen.

• Manuel justering: Alternativt kan du gå til din telefons Indstillinger, derefter til ‘Notifikationer', find 'Female Invest', og aktiver notifikationer.

Hvorfor burde jeg aktivere notifikationer?

Notifikationer er essentielle for at blive opdateret om Community-nyheder, nyt indhold og andre vigtige nyheder fra Female Invest.

Tip: Tilpas hvilke notifikationer du ønsker at modtage for at sikre, at du kun får de mest relevante opdateringer.

Hold dig informeret, og undgå at gå glip af vigtige nyheder og opdateringer fra fællesskabet, ved at aktivere notifikationer på Female Invest-appen. Brug et øjeblik på at justere dine indstillinger for at maksimere dit engagement med vores platform.