Ændring af kortoplysninger

Opdatér nemt kortoplysningerne til dit Female Invest medlemskab ved at følge enkle trin i dine kontoindstillinger.

Opdateret over en uge siden

Opdatering af kreditkortoplysninger til dit Female Invest-medlemskab

Læs nedenfor, hvordan du kan opdatere dine betalingsoplysninger.

Sådan opdaterer du dine kortoplysninger

1. Tilgå din bruger: Start med at logge ind på din Female Invest konto. Klik på dit kontoikon placeret i øverste hjørne af siden for at åbne menuen.

2. Gå til kontoindstillinger: Vælg ‘Konto’ fra rullemenuen.

3. Navigér til medlemskabsinformation: Rul ned til sektionen ‘Medlemsinformation’.

4. Opdatér dine kortoplysninger: Klik på ‘Skift Kort’ knappen, som er placeret i bunden af sektionen. Du vil derefter kunne indtaste dine nye kreditkortoplysninger.

Denne video vil guide dig gennem processen med at opdatere dine kreditkortoplysninger i sektionen ‘Medlemsinformation’.

Hold din konto opdateret

Ved at sikre, at dine betalingsoplysninger er aktuelle, kan du undgå problemer med medlemskabsfornyelser og få mulighed for at nyde ubrudt adgang til alle fordelene ved Female Invest.

Bemærk: Hvis du støder på problemer, mens du opdaterer dine kortoplysninger, så kontakt venligst Team Happiness for hjælp.

Klik her for at logge ind på din konto og opdatere dine betalingsoplysninger.

Hos Female Invest er vi dedikerede til at gøre din medlemskabsoplevelse så problemfri som mulig. Det at holde dine betalingsoplysninger opdaterede er en vigtig del af at administrere din konto, og vi er her for at støtte dig i denne proces.