Sæt medlemskab på pause

Læs med her for at finde ud af, hvordan du kan sætte dit Female Invest medlemskab på pause.

Opdateret over en uge siden

Sådan sætter du dit Female Invest medlemskab midlertidigt på pause

Da vi forstår, at dine behov kan ændrer sig, tilbyder Female Invest dig muligheden for at sætte dit medlemskab på pause. Her er en simpel guide til, hvordan du kan gøre dette:

Sådan pauser du dit medlemskab

1. Log ind på din konto: Start med at logge ind på din konto på Female Invest-platformen. Klik på dit profilikon placeret i øverste højre hjørne.

2. Navigér til din konto: Vælg ‘Konto’ fra drop-down-menuen for at se dine personlige oplysninger.

3. Find medlemskabsinformation: Rul ned, indtil du når afsnittet med titlen ‘Medlemskabsinformation’.

4. Sæt dit medlemskab på pause: Klik på ‘Sæt mit medlemskab på pause’-knappen.

5. Bekræft dine valg: Et pop-up vindue vil dukke op, hvor du bliver bedt om at give en grund til at sætte dit medlemskab på pause og bekræfte dit valg.

Din feedback er vigtig for os

Hvis du føler, at der mangler noget i vores indhold, eller har forslag til at gøre det mere engagerende og relevant, så ræk endelig ud til Team Happiness. Din feedback er uvurderlig i at hjælpe os med at forbedre vores platform.

Bemærk: Det er en midlertidig foranstaltning at pause dit medlemskab, og vi vil med glæde byde dig velkommen tilbage, så snart du føler dig klar.

At pause dit medlemskab hos Female Invest er designet til at være en problemfri proces, der imødekommervores medlemmers skiftende behov. Uanset om du tager en pause eller har brug for lidt tid væk, er vi her for at gøre processen så problemfri som mulig for dig.