Jeg kan ikke downloade et arbejdsark

Find ud af, hvordan du løser udfordringer i forbindelse med at downloade et arbejdsark fra Female Invest.

Opdateret over en uge siden

Download et arbejdsark fra Female Invest

Har du problemer med at downloade dit arbejdsark fra Female Invest? Hvis du støder på en besked, der siger “Kan ikke åbne filen på dette tidspunkt” på Google Drev, skal du ikke bekymre dig. Her er nogle effektive løsninger til at hjælpe dig med at få adgang til dit arbejdsark problemfrit.

Løsning 1: Brug en anden browser til at åbne Google Drev-fil

• Prøv forskellige browsere: Nogle gange kan problemet skyldes browserkompatibilitet. Almindelige browsere som Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge og Safari understøtter normalt Google Drev-filer. Skift til en anden browser og prøv at få adgang til filen igen.

Løsning 2: Opdatér din browserversion

• Opdatering af Chrome: Hvis du bruger en ældre version af en browser, understøtter den måske ikke visse Google Drev-operationer.

1. Tjek for opdateringer: Klik på Hjælp i menuen i Chrome og vælg derefter Om Google Chrome.

2. Download Opdateringer: Lad Chrome tjekke og downloade eventuelle opdateringer automatisk.

3. Genstart browser: Klik på Genstart for at genstarte Chrome med opdateringerne.

Løsning 3: Ryd browser cache

• Rydning af cache i Chrome: En korrupt browsercache kan forårsage problemer med websites.

1. Åbn indstillinger: Klik på menuikonet i Chrome, vælg Flere værktøjer > Ryd browserdata.

2. Vælg hvad der skal slettes: Vælg Alt for at slette alle data, der er blevet gemt, og tjek Cookies og andre site data samt Cachede billeder og filer.

3. Ryd Data: Klik på RYD DATA.

Løsning 4: Deaktivér browserens plugins/extensions

• Sluk for extensions i Chrome: For mange extensions kan gøre Google Drev langsomt.

1. Adgang til extensions: Gå til Menu > Flere værktøjer > Extensions eller skriv chrome://extensions/ i adresselinjen.

2. Deaktivér eller fjern extensions: Klik på Fjern under extensionen eller tryk på knappen nederst for at deaktivere den.

Har du brug for yderligere assistance?

Hvis du har prøvet disse løsninger og stadig ikke kan få adgang til dit arbejdsark, så kontakt os venligst via chatten på vores hjemmeside. Team Happiness er klar til at assistere dig, så vi hurtigt kan løse dette problem.

Klik på den pink cirkel i nederste højre hjørne for at få hjælp fra Team Happiness direkte gennem vores website chat.

Hos Female Invest er vi dedikeret til at sikre, at du har problemfri adgang til alle vores uddannelsesressourcer. Hvis du oplever tekniske vanskeligheder, er vores Team Happiness altid klar til at hjælpe og guide dig gennem eventuelle udfordringer.