Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerCrowdfunding
Hvad er fordelene og risiciene ved at investere i en start-up virksomhed?
Hvad er fordelene og risiciene ved at investere i en start-up virksomhed?
Opdateret over en uge siden

Som ved enhver investeringsmulighed er der både fordele og risici ved crowdfunding eller investering i start-up virksomheder.

Fordele

  • Crowdfunding kan være en fantastisk måde at støtte virksomheder, som du tror på, og som du har lyst til at støtte. Derudover kan det være særligt spændende at følge en virksomheds fremskridt, som du personligt har investeret i.

  • Hvis den virksomhed, du investerer i, er succesfuld, kan du muligvis opnå et betydeligt afkast på sin investering. Samtidig, hvis virksomheden bliver børsnoteret eller bliver opkøbt, kan du se et større afkast.

  • Har du udskudt at investere, fordi du ikke har meget penge sparet op? Crowdfunding kan være en god løsning, fordi du kan investere, som du ønsker, i en virksomhed, der søger kapital gennem crowdfunding.

Risici

  • I modsætning til større virksomheder vil kun få startups være børsnoteret, da de stadig er private virksomheder - og dette kan gøre investeringsprocessen en smule mere kompliceret. Det er derfor vigtigt at sætte sig godt ind i processen inden.

  • Den primære risiko forbundet med at investere i startups er, at virksomheden potentielt kan mislykkes, og derfor kan man som investorer tabe penge.

Du kan lære mere om risiciene ved at investere i start-up virksomheder i Seedrs guide her.

Vi opfordrer alle, der ønsker at investere i Female Invest, til at foretage deres egen research, inden de træffer beslutningen om at investere i Female Invest.

Besvarede dette dit spørgsmål?