Alle samlingerCrowdfunding
Hvordan opretter jeg en bruger hos Seedrs?

En step-by-step guide til at oprette en bruger hos Seedrs.

Opdateret over en uge siden

Bemærk, at Seedrs skal bruge identifikationsdokumenter såsom pas eller kørekort på samme måde, som hvis du oprettede et aktiedepot hos Saxo Bank, Nordnet eller en anden handelsplatform.

Sådan opretter du dig hos Seedrs, så du kan investere i Female Invest

1. Gå til Seedrs hjemmeside eller følg linket her for at oprette en profil hos Seedrs.

2. Når du har indtastet din emailadresse samt oprettet en adgangskode, skal du bekræfte din mailadresse, før du kan fortsætte. Du modtager en mail fra Seedrs med et link til at bekræfte denne.

3. Udfyld dit navn, din fødselsdato samt land af nationalitet. Det er vigtigt, at navnet du udfylder matcher dine identifikationspapirer såsom dit pas eller kørekort.

4. Herefter skal du udfylde din adresse samt bekræfte, at du er skattepligtig i Danmark. Hvis du ikke er skattepligtig i Danmark, skal du vælge muligheden Nej, det er det ikke.

Til sidst skal du udfylde dit CPR-nummer (dit skatteidentifikationsnummer), så Seedrs har de nødvendige oplysninger i forhold til beskatning af eventuelle investeringer.

5. Herefter vil du blive bedt om at vælge mellem profilerne sofistikeret investor og ikke-sofistikeret investor. Du skal vælge den, som passer bedst til dig.

6. Dernæst bliver du bedt om at besvare fem obligatoriske spørgsmål, så Seedrs kan sikre sig, at du forstår risikoen ved at investere i startups. Du kan læse mere om risiciene her.

7. Herefter skal du besvare 3 spørgsmål, før du kan gå videre. Dette er for at bekræfte, at du er kvalificeret til at investere gennem Seedrs, samt at du forstår risiciene ved at investere i startups.

8. Når du har besvaret de tre spørgsmål, er din profil klar. Her skal du vælge Bekræft mig nu, og vær klar til at investere, så du er sikker på at din profil er klar, når vores investeringsrunde går i gang.

9. For at bekræfte din identitet skal Seedrs bruge et identifikationsdokument, såsom pas, kørekort, ID-kort eller opholdstilladelse, samt en video af dit ansigt for at bekræfte, at det er dig.

Du kan se hvilke muligheder, du har herunder. Når du har valgt hvilken type identifikationsnummer, du ønsker at anvende, skal du blot følge Seedrs guide til at uploade dokumentet.

Det kræver, at du har en smartphone tilgængelig, så du kan modtage et sikkert link til at uploade dokumentet.

Bemærk

Det er vigtigt, at du færdiggør din bruger, såfremt du ønsker at investere i Female Invest. Hvis din bruger ikke er færdiggjort inden investeringsrunden starter, vil du muligvis gå glip af muligheden for at investere.

Her skal du bemærke, at Seedrs' platform påkræver 24 timer til at verificere din bruger, før du kan investere gennem deres platform.